NIEUW: Uitbreiding openingstijden!
De salon is nu ook elke dinsdagavond & zaterdag geopend!

Sinterklaas of kerstcadeautjes nodig?

U kunt in de salon terecht voor mooi verpakte cadeaubonnen en producten met hoge kortingen!
Bel/app naar de salon voor een ophaal afspraak.

1. Algemeen

De volgende algemene voorwaarden gelden voor alle bestellingen die door de klant (hierna aangeduid als “u”) worden geplaatst bij Schoonheidssalon Frederique, hierna aangeduid als “ons” of “wij”, via de website, de mobiele website, de mobiele app of via de telefoon (gezamenlijk aangeduid als ”schoonheidssalonfrederique.nl”).

Door gebruik te maken van schoonheidssalonfrederique.nl en/of door een bestelling te plaatsen, accepteert u dat u bent gebonden door de onderstaande algemene voorwaarden (de ”Voorwaarden”). Zorg dat u de voorwaarden hebt gelezen en begrepen voordat u uw bestelling plaatst.

Het feit dat producten of diensten op enig tijdstip op schoonheidssalonfrederique.nl worden aangeboden, biedt geen garantie dat deze producten of diensten te allen tijde verkrijgbaar zijn. We behouden ons het recht voor om producten op ieder willekeurig moment terug te trekken.

We behouden ons het recht voor om deze voorwaarden van tijd tot tijd te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving aan u. De versie van de voorwaarden, die geldt voor uw bestelling, is de versie die te vinden is op schoonheidssalonfrederique.nl ten tijde van de plaatsing van uw bestelling.

2. Prijzen en verzendkosten

De prijzen die zijn vermeld op schoonheidssalonfrederique.nl zijn voor consumenten inclusief de wettelijke BTW, maar exclusief de verzendkosten. Druk-, zetfouten en prijswijzigingen voorbehouden.

Verzendkosten:

  • Gratis bezorging bij je thuis in Dordrecht en omgeving. Namelijk in: Dordrecht, Papendrecht, Alblasserdam, Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Heerjansdam en Ridderkerk.
  • In andere plaatsen binnen Nederland komen er €6,75 aan verzendkosten bij.

3. Bestelling

U kunt bestellen via de webshop van schoonheidssalonfrederique.nl.

4. Levering

Schoonheidssalon Frederique streeft ernaar om bestellingen die op werkdagen voor 16:00 uur geplaatst zijn, dezelfde dag te versturen en heeft u dus de volgende werkdag in huis. Hoewel we ernaar streven om binnen de gestelde termijn te leveren, kan vertraging ontstaan door onverwachte gebeurtenissen.

5. Herroepen van een bestelling

Neem als u één of meerdere artikelen retour wenst te sturen, eerst ons retourenbeleid uitvoering door. U kunt uw bestelling annuleren of retourneren vanaf de datum waarop u de bestelling hebt ontvangen tot veertien dagen na ontvangst van de bestelde artikelen. U ontvangt het door u betaalde bedrag exclusief de standaard verzendkosten en exclusief de retour verzendkosten terug, mits hiervan sprake is. Het bedrag wordt terug gestort op het door u gebruikte rekeningnummer, gebruikt bij het plaatsen van uw bestelling.
Als u uw bestelling wilt annuleren of retourneren, breng ons hiervan dan op de hoogte, per e-mail naar info@schoonheidssalonfrederique.nl. Retourneer de artikelen zoals hieronder vermeld in paragraaf 6 (Retourzendingen) en ons retourenbeleid binnen een termijn van veertien dagen zoals hierboven vermeld in paragraaf 5. Wij zullen proberen om het geld zo snel mogelijk en op dezelfde wijze als waarop u heeft betaald terug te storten uiterlijk 14 dagen na ontvangst van uw annulering, op voorwaarde dat we de artikelen hebben ontvangen.

De bepalingen in deze voorwaarden houden geen beperking in van eventuele wettelijke rechten.

6. Retourzendingen

Schoonheidssalon Frederique garandeert een volledige vergoeding, van teruggezonden artikelen op grond van paragraaf 5 (Herroepen van een bestelling), op voorwaarde dat alle artikelen worden teruggezonden in dezelfde staat als waarin zij verkeerden bij ontvangst. Dit houdt in dat de artikelen niet beschadigd, gewijzigd, geopend of gebruikt mogen zijn.
U kunt het retourpakket laten sturen via een willekeurige pakketdienst van uw eigen keuze.
Verzendkosten worden niet terugbetaald. Het kan tot 14 dagen duren voordat de terugbetaling is verwerkt.

7. Betaalwijzen

U kunt uw artikelen op de hieronder aangegeven wijze betalen.

  • iDEAL
    Tijdens het bestelproces wordt u doorverwezen naar uw bank om de betaling te voltooien. U heeft de mogelijkheid om via iDeal te betalen als u gebruikt maakt van online bankieren. Uw betaling wordt onmiddellijk van uw rekening afgeschreven.

8. Onze aansprakelijkheid

Deze voorwaarden vormen geen beperking of uitsluiting van de aansprakelijkheid van Schoonheidssalon Frederique als het gaat om zaken die wij op grond van de wet onze aansprakelijkheid niet kunnen beperken of uitsluiten.
Onze totale aansprakelijkheid jegens u voor verliezen of schade die zijn ontstaan op grond van uw bestelling op schoonheidssalonfrederique.nl is beperkt tot het totale bedrag van uw bestelling.

9. Garantie

Als de door u gekochte artikelen gebreken vertonen, zal Schoonheidssalon Frederique de wettelijke garantievoorschriften volledig naleven. Als u een klacht heeft naar aanleiding van een overduidelijke fabricagefout wat betreft door ons geleverde producten dan kunt u ons hiervan op de hoogte brengen waarna wij de klacht op passende wijze zullen afhandelen.

10. Overdracht

Schoonheidssalon Frederique behoudt zich het recht voor om eventuele vorderingen tot betaling (inclusief eventuele betalingstermijnen) in verband met de levering van goederen over te dragen aan of onder te brengen bij een derde.

11. Onschendbaarheid

Als enig onderdeel van deze Voorwaarden ongeldig of nietig wordt verklaard door een rechtbank of wetgever, blijven de overige Voorwaarden van kracht.

12. Eigendomsrechten

Alle intellectuele eigendomsrechten, zoals handelsmerken en auteursrechten op schoonheidssalonfrederique.nl/ berusten bij schoonheidssalon Frederique. Ieder gebruik van schoonheidssalonfrederique.nl of de inhoud daarvan, inclusief het geheel of gedeeltelijk kopiëren of opslaan van dergelijke inhoud anders dan voor je eigen, persoonlijke en niet-commerciële gebruik is verboden zonder voorafgaande schriftelijk toestemming van Schoonheidssalon Frederique.

13. Bedrijfsinformatie

Schoonheidssalon Frederique
Reeweg Oost 61
3312 CL Dordrecht
Kamer van koophandelnummer: 57809984
BTW nummer: NL002311942B65
info@schoonheidssalonfrederique.nl