ACTIES: Hello Spring Treatment & My First Facial > klik hier.

Huidverzorging & huidverbetering

De gezichtsbehandelingen in de salon zijn gericht op heerlijke ontspanning, reiniging, huidverzorging of huidverbetering. Net wat uw huid op dat moment nodig heeft.

​Massages

Er zijn verschillende massages bij Schoonheidssalon Frederique te reserveren om even heerlijk te ontspannen.

Pedicure & voetenwellness

Er zijn bij Schoonheidssalon Frederique verschillende pedicure/voetenwellness behandelingen te reserveren. Een pedicure behandeling zorgt niet alleen voor mooi verzorgde voeten maar verhelpt ook specifieke voetklachten zoals eelt, likdoorns, kloven of nagelproblemen. Ook kunt u in de salon uw teennagels laten lakken of voorzien van een mooie gellak kleur of french wit randje die wekenlang mooi blijft. De voetenwellness is heerlijk ontspannend en echt een verwenmoment voor de voeten.

Elleebana wimperlifting

Met deze revolutionaire wimperlift behandeling creëer je gelifte en gekrulde wimpers die wekenlang mooi blijven! De natuurlijke wimpers worden gelift door middel van siliconen rods. Hierdoor kan elk wimper haartje behandeld worden en wordt een wimperkrultang overbodig. Het is een geweldig alternatief voor klanten die geen wimperextensions willen of kunnen dragen. Ook worden de wimpers bij deze behandeling mooi zwart geverfd.

Losse behandelingen

Er zijn bij Schoonheidssalon Frederique diverse losse behandelingen te reserveren.  Epileren, harsen en verven van het gelaat of harsen lichaam. Ook kunt u langskomen om los de onzuiverheden te verwijderen.

Harsen lichaam