Sinterklaas of kerstcadeautjes nodig?
Denk dan eens aan een leuke cadeaubon van de salon. Ook zijn er hele leuke acties van de gezichts- & bodyproducten die allemaal leuk worden ingepakt!

NIEUW TE RESERVEREN!

– My first pedicure behandeling
– Wellness voetbehandeling

SKEYNDOR kennismakings - behandelingen (tijdelijk niet te reserveren wegens klantenstop)

Heeft u nog nooit een gezichtsbehandeling bij Schoonheidssalon Frederique gehad? Kies dan voor een kennismakingsbehandeling naar keuze. Op deze behandelingen ontvangt u eenmalig een aantrekkelijke korting, alle producten worden op de huid aangepast en u krijgt een passend advies.

SKEYNDOR BASICS - huidverzorgend

De skeyndor basics gezichtsbehandelingen werken huidverzorgend en zijn afgestemd op de huid zonder specifieke problemen. Voor meer gerichte huidverbetering/huidverjonging adviseren wij een van de skeyndor professional gezichtsbehandelingen.

SKEYNDOR PROFESSIONAL - huidverbeterend

De skeyndor professional gezichtsbehandelingen zijn gericht op de huidverbetering en werken in op de diepere huidlagen. Elke lijn heeft een eigen huidverbeterende werking, geur en beleving. Er kunnen vaak meerdere lijnen bij een huidtype, dit is afhankelijk van de conditie van de huid op dat moment.

​Massages

Er zijn verschillende massages bij Schoonheidssalon Frederique te reserveren om even heerlijk te ontspannen.

Pedicure & voetenwellness

Er zijn bij Schoonheidssalon Frederique verschillende pedicure/voetenwellness behandelingen te reserveren. Een pedicure behandeling zorgt niet alleen voor mooi verzorgde voeten maar verhelpt ook specifieke voetklachten zoals eelt, likdoorns, kloven of nagelproblemen. Ook kunt u in de salon uw teennagels laten lakken of voorzien van een mooie gellak kleur of french wit randje die wekenlang mooi blijft. De voetenwellness is heerlijk ontspannend en echt een verwenmoment voor de voeten.

Elleebana wimperlifting

Met deze revolutionaire wimperlift behandeling creëer je gelifte en gekrulde wimpers die wekenlang mooi blijven! De natuurlijke wimpers worden gelift door middel van siliconen rods. Hierdoor kan elk wimper haartje behandeld worden en wordt een wimperkrultang overbodig. Het is een geweldig alternatief voor klanten die geen wimperextensions willen of kunnen dragen. Ook worden de wimpers bij deze behandeling mooi zwart geverfd.

Losse behandelingen

Er zijn bij Schoonheidssalon Frederique diverse losse behandelingen te reserveren.  Epileren, harsen en verven van het gelaat of harsen lichaam. Ook kunt u langskomen om los de onzuiverheden te verwijderen.

Gellak handen & voeten