KENNISMAKINGSBEHANDELINGEN

Heeft u nog nooit een gezichtsbehandeling bij Schoonheidssalon Frederique gehad? Kies dan voor een kennismakingsbehandeling naar keuze. Op deze behandelingen ontvangt u eenmalig een aantrekkelijke korting.

SKEYNDOR BASICS- huidverzorgend

De Skeyndor basics gezichtsbehandelingen werken huidverzorgend en zijn afgestemd op de huid zonder specifieke problemen. Voor meer gerichte huidverbetering adviseren wij een van de skeyndor professional treatments.

SKEYNDOR PROFESSIONAL TREATMENTS- huidverbeterend

Bent u opzoek naar een behandeling wat gericht op de huidverbetering werkt? Kies dan voor een van de professional treatments. Deze lijnen werken in op de diepere huidlagen. Elke lijn heeft een eigen huidverbeterende werking, geur en beleving.

​Massages

Er zijn verschillende massages bij Schoonheidssalon Frederique te reserveren om even heerlijk te ontspannen.

Wimperlifting

Met de wimperlift behandeling krijg je volle, gelifte en gekrulde wimpers die gemiddeld 6-9 weken lang mooi blijven. De wimperkrultang wordt overbodig.

Losse behandelingen

Er zijn bij Schoonheidssalon Frederique diverse losse behandelingen te reserveren.  Epileren, harsen en verven voor het gezicht of lichaam. Ook kunt u langskomen om los de onzuiverheden te verwijderen.

skeyndor
ahava
elleebana-lash-lift-2