image0

Sopolish nagellak van Pronails is een unieke salonbehandeling waarbij u tot 14 dagen perfect gelakte nagels heeft. Deze nagellak beschadigd de natuurlijke nagels niet, geeft extra sterkte aan de nagel en een blijvende glans.

Het wordt aangebracht zoals nagellak op de natuurlijke nagels maar blijft veel langer zitten, hardt zeer snel uit onder de LED-lamp en is direct droog. Geschikt voor iedereen die mooie verzorgde nagels wilt. U kunt kiezen uit een kleur of french (wit randje).

Er zijn 2 verschillende soorten sopolish nagellak.

Welke 2 soorten zijn er?

Sopolish Easy Peel:

Deze behandeling is geschikt als u graag sopolish nagellak wilt maar het ook makkelijk zelf wilt kunnen verwijderen zonder beschadiging van de natuurlijke nagel. De peel-off methode kunt u namelijk na 14 dagen zelf verwijderen door de sopolish nagellak er rustig af te “pellen”. Erg makkelijk en zeer geschikt voor klanten die een eenmalige behandeling willen voor een vakantie, bruiloft, feest of gewoon zomaar.

Sopolish Easy Soak:

Deze behandeling is geschikt als u graag de sopolish nagellak behandeling wilt bijhouden in de salon. De sopolish nagellak wordt er in de salon snel en eenvoudig afgeweekt binnen 5 minuten zonder beschadiging van de natuurlijke nagel. Hierna kunt u makkelijk weer een mooie nieuwe kleur laten aanbrengen.

Prijzen:

BehandelingPrijs
Nagels lakken met sopolish nagellak kleur of french€ 30,-
Verwijderen sopolish nagellak i.c.m nieuwe kleur€ 10,-
Verwijderen sopolish nagellak los€ 15,-
skeyndor
ahava
elleebana-lash-lift-2
pro-nailspro-naails-klein-wit-2