SKEYNDOR kennismakings – behandelingen

SKEYNDOR kennismakings - behandelingen

Heeft u nog nooit een gezichtsbehandeling bij Schoonheidssalon Frederique gehad? Kies dan voor een kennismakingsbehandeling naar keuze. Op deze behandelingen ontvangt u eenmalig een aantrekkelijke korting.

SKEYNDOR BASICS – huidverzorgend

SKEYNDOR BASICS - huidverzorgend

De skeyndor basics gezichtsbehandelingen werken huidverzorgend en zijn afgestemd op de huid zonder specifieke problemen. Voor meer gerichte huidverbetering/huidverjonging adviseren wij een van de skeyndor professional of premium gezichtsbehandelingen.

SKEYNDOR PROFESSIONAL – huidverbeterend

SKEYNDOR PROFESSIONAL - huidverbeterend

De skeyndor professional gezichtsbehandelingen zijn gericht op de huidverbetering en werken in op de diepere huidlagen. Elke lijn heeft een eigen huidverbeterende werking, geur en beleving. Er kunnen vaak meerdere lijnen bij een huidtype, dit is afhankelijk van de conditie van de huid op dat moment.

SKEYNDOR PREMIUM – huidverjongend

SKEYNDOR PREMIUM - huidverjongend

De skeyndor premium gezichtsbehandelingen zijn intensieve anti-aging behandelingen die gericht zijn op de huidverjonging. Deze behandelingen richten zich op de celvernieuwing, rimpels en huidverslapping. De premium lijnen zijn een doorbraak in de strijd tegen huidveroudering.

skeyndor
ahava
elleebana-lash-lift-2
pro-nailspro-naails-klein-wit-2