ACTIES: My First Facialklik hier.

Retourbeleid

Lees onderstaande retour informatie zorgvuldig door voordat u uw artikel(en) retour stuurt en doorloop hierna de stappen.

Herroepingsrecht

U heeft het recht om de koopovereenkomst met ons binnen veertien dagen na levering op te zeggen zonder vermelding van reden. Wij vragen u om binnen veertien dagen contact met ons op te nemen over uw retourzending. De kosten voor retourzending zijn voor uw eigen rekening en zal Schoonheidssalon Frederique niet vergoeden.

Verkeerd product ontvangen/ besteld

Als u onverhoopt een verkeerd product heeft ontvangen of besteld, neem dan contact met ons op om de retourzending en nieuwe bestelling in orde te maken. Wij zijn bereikbaar via info@schoonheidssalonfrederique.nl

Uitgesloten van herroepingsrecht

Een klein aantal artikelen is uitgesloten van het herroepingsrecht. Deze artikelen, zoals geopende verpakkingen, kunnen niet geretourneerd worden. Mocht dit wel gebeuren, dan zullen deze niet op onze kosten naar u worden teruggestuurd of worden vergoed.

Een artikel retour sturen

Stap 1
Neem binnen veertien dagen na ontvangst van uw bestelling, contact met ons op voordat u de artikelen retour stuurt! Alleen dan kunnen wij uw verzoek in behandeling nemen.
U kunt ons bereiken via:
E-mail info@schoonheidssalonfrederique.nl
Wij verzoeken u om uw bestelnummer/ factuurnummer en artikelnummer bij de hand te houden voor een snelle en correcte afhandeling.

Stap 2
Stuur uw pakket in een voldoende gefrankeerde dichte verpakking naar:
Schoonheidssalon Frederique
Reeweg oost 61
3312 CL Dordrecht

Stap 3
Zodra uw pakket bij ons is aangekomen, nemen wij contact met u op over de afhandeling.
Tip: bewaar altijd de track & trace code van uw retourzending! Schoonheidssalon Frederique is niet aansprakelijk voor retourzendingen die voordat ze door ons ontvangen zijn, verloren zijn gegaan. Restitutie is dan ook niet mogelijk.

Vergoeding

Na ontvangst van uw pakket worden uw artikelen gecontroleerd. Indien uw retour gestuurde artikel(en) na controle goedgekeurd zijn, zullen deze vergoed worden. Wij storten het bedrag terug op het door u bij aankoop gebruikte rekeningnummer.