Sinterklaas of kerstcadeautjes nodig?
Denk dan eens aan een leuke cadeaubon van de salon. Ook zijn er hele leuke acties van de gezichts- & bodyproducten die allemaal leuk worden ingepakt!

NIEUW TE RESERVEREN!

– My first pedicure behandeling
– Wellness voetbehandeling

SKEYNDOR

Het Spaanse merk Skeyndor is een professioneel huidverzorgingsmerk voor het gezicht wat in de salon tijdens de gezichtsbehandelingen gebruikt wordt. Skeyndor is afgeleid van ‘skin’ (huid) en ‘d’or’ (van goud) en dat is precies wat dit Spaanse merk uitstraalt. Skeyndor heeft een uitgebreid scala aan producten en effectieve behandelingen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Dit alles onder het motto ‘kwaliteit maakt verschil’.

In thuisland Spanje is Skeyndor de onbetwiste nummer één op het gebied van professionele huidverzorging. Skeyndor staat voor wetenschap, innovatie, betrouwbaarheid en elegantie. Met een eigen laboratorium en fabriek in Barcelona is Skeyndor continu bezig met de nieuwste technologische ontwikkelingen en blijft Skeyndor innoveren.

Hoogwaardig en uitgebreid assortiment

Skeyndor onderscheidt zich van andere salonmerken door een uitgebreid assortiment producten met een zachte geur, een prettige structuur en een zeer luxe uitstraling. Alle producten van Skeyndor zijn onderling te combineren. Dit maakt een enorm scala aan toepassingen en behandelingen mogelijk. De kwalitatief hoogwaardige producten hebben een rijke samenstelling aan werkstoffen en geven een direct resultaat. Skeyndor heeft voor elk huidtype en elke leeftijd de juiste huidverzorging.

Dierproefvrij, hypoallergeen en dermatologisch getest

Skeyndor behoort tot de grotere Europese merken en hecht grote waarde aan voortdurende productontwikkeling en productverbetering. Voor wat betreft de hoeveelheid werkzame stoffen, ligt de kwaliteitsnorm in Spanje aanzienlijk hoger dan in andere landen. Niet voor niets wordt een aantal Skeyndor producten aanbevolen door gerenommeerde dermatologen en medisch specialisten.

  • Dermatologisch getest
  • Kwalitatief zeer hoogwaardige natuurlijke producten met plantenextracten
    gecombineerd met ingrediënten uit de zee
  • Voor elk huidprobleem een oplossing zoals acne, ouderdomsvlekken,
    rimpels, onzuivere en vermoeide huid
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Niet getest op dieren, maar op vrijwillige proefpersonen