LET OP: Wegens een klantenstop bij de schoonheidsspecialiste kunnen er online alleen pedicure en losse behandelingen geboekt worden, zowel voor vaste als nieuwe klanten.

Bent u een vaste klant bij ons en wilt u een andere behandeling reserveren?
App of mail ons dan voor een afspraak.


ELLEEBANA WIMPERLIFTING

Een Elleebana wimperlifting is een behandeling van de eigen wimpers, zonder extensions aan te brengen. Met deze revolutionaire behandeling krijg je gelifte en gekrulde wimpers die wekenlang mooi blijven! De wimpers worden gelift door middel van siliconen rods. Hierdoor kan elk wimper haartje behandeld worden; een wimperkrultang wordt overbodig.

Het is een geweldig alternatief als je geen extensions wilt of kunt dragen of als je je natuurlijke wimpers niet langer wilt beschadigen door de wimperkruller. De Elleebana wimperlifting is niet schadelijk voor je eigen wimpers en werkt zelfs voedend op de wimperhaartjes.

De wimpers blijven gemiddeld 6-8 weken lang mooi. Ook worden de wimpers tijdens de behandeling zwart geverfd voor een nog intensiever resultaat.

Deze unieke behandeling is geschikt voor elke wimpersoort en lengte, zowel korte als lange wimpers.

​Let op: hoe langer de eigen wimpers hoe intensiever het resultaat van de wimperlifting. Heeft u weinig tot geen wimperhaartjes? Dan is deze behandeling helaas niet mogelijk.

NAZORG

Met de wimperlifting is minimale nazorg nodig. Het is belangrijk na de behandeling voor een periode van 24 uur de wimpers droog te houden en geen make-up te dragen zodat de wimperlift goed kan inwerken. Na deze periode kan je er alles mee doen: je kan gewoon make-up dragen, zwemmen of naar de sauna.

Prijs: €67,50
Duur: 60 min