ACTIES: My First Facialklik hier.

Frederique – Eigenaresse/Schoonheidsspecialiste

Frederique – Eigenaresse/Schoonheidsspecialiste

Mijn naam is Frederique en ik ben sinds 2013 de eigenaresse van Schoonheidssalon Frederique. Inmiddels bestaat de salon alweer 10 jaar. Deze is gevestigd in een fijn pand met meerdere behandelruimtes.

U kunt bij mij terecht voor verschillende huidverbeterende gezichtsbehandelingen, massages, wimperlifting en diverse losse behandelingen. Ik ben sociaal, klantvriendelijk en heb veel ervaring en passie voor het vak. Het is voor mij belangrijk dat u tevreden bent met de resultaten en daarom neem ik altijd ruim de tijd voor elke klant en werk ik precies.

Mijn doel is om voor u als klant een heerlijke wellness beleving te creëren zodat u totaal uitgerust de salon verlaat en echt even een momentje voor uzelf heeft gehad.


Julie- schoonheidsspecialiste

Julie- schoonheidsspecialiste

Mijn naam is Julie en ik werk als schoonheidsspecialiste bij Schoonheidssalon Frederique op de dinsdag, donderdag en vrijdag.

Mijn doel is om u als klant volledig tot rust te laten komen en goed gepast advies te geven. Ik heb ontzettend veel passie voor dit vak en hoop u snel te ontmoeten!


Tineke – Pedicure

Tineke – Pedicure

Mijn naam is Tineke en ik ben sinds februari 2022 werkzaam als pedicure bij Schoonheidssalon Frederique waar ik het erg naar mijn zin heb. Ik ben sociaal, perfectionistisch en zeer klant gericht. Ik zit al jaren in het vak en ik heb inmiddels veel ervaring opgebouwd.

Pedicure/voetverzorging is mijn passie en doe ik veel in de salon. Het is zulk dankbaar werk en ik geniet als de klant tevreden de salon verlaat. Ik behandel ook likdoorns, kloven, ingegroeide teennagels en kalknagels.