Afwezig wegens vakantie:
Pedicure Tineke 12 juli t/m 1 augustus
Schoonheidsspecialiste Elise 4 t/m 25 augustus

Frederique – Eigenaresse/Schoonheidsspecialiste

Mijn naam is Frederique en ik ben sinds 2013 de eigenaresse van Schoonheidssalon Frederique. Inmiddels bestaat de salon alweer 10 jaar. Deze is gevestigd in een fijn pand met meerdere behandelruimtes.

U kunt bij mij terecht voor verschillende huidverbeterende gezichtsbehandelingen, massages, wimperlifting en diverse losse behandelingen. Ik ben sociaal, klantvriendelijk en heb veel ervaring en passie voor het vak. Het is voor mij belangrijk dat u tevreden bent met de resultaten en daarom neem ik altijd ruim de tijd voor elke klant en werk ik precies.

Mijn doel is om voor u als klant een heerlijke wellness beleving te creëren zodat u totaal uitgerust de salon verlaat en echt even een momentje voor uzelf heeft gehad.


Elise – Schoonheidsspecialiste

Mijn naam is Elise en ik ben sinds 2016 werkzaam als schoonheidsspecialiste. Ik ben altijd in de salon aanwezig op de dinsdagen en vrijdagen.

Ik ben sociaal, heb veel ervaring en vind het fijn om u van begin tot eind in de watten te leggen, zodat u ontspannen de salon verlaat!

U kunt bij mij terecht voor de huidverbeterende gezichtsbehandelingen, massages, wimperlifting en diverse losse behandelingen.

Ik hoop u snel te ontmoeten!


Tineke – Pedicure

Mijn naam is Tineke en ik ben sinds februari 2022 werkzaam als pedicure bij Schoonheidssalon Frederique waar ik het erg naar mijn zin heb. Ik ben sociaal, perfectionistisch en zeer klant gericht. Ik zit al jaren in het vak en ik heb inmiddels veel ervaring opgebouwd.

Pedicure/voetverzorging is mijn passie en doe ik veel in de salon. Het is zulk dankbaar werk en ik geniet als de klant tevreden de salon verlaat. Ik behandel ook likdoorns, kloven, ingegroeide teennagels en kalknagels.